Zie: Martien Meiland maakt promotie: 'Je kunt nu bij ons boeken via coderose.nl'

Zie: Martien Meiland maakt promotie: 'Je kunt nu bij ons boeken via coderose.nl'

Zie: <em>Martien Meiland</em> maakt promotie: 'Je kunt nu bij ons boeken via coderose.nl' Er is een misverstand in de media ontstaan over de prijzen van de nieuwe B&B van de Meilandjes. Martien legt het graag nog even uit op zijn Instagram, zoals hij dat zo mooi kan. Vanaf nu kunt u dus boeken op coderose.nl voor een mooi verblijf, ontbijt en gezellig aldus Erica. Bekijk hieronder de video van de Instagram van de familie Meiland. Bekijk hierboven ook een bezichtiging van de familie bij een toekomstige B&B. Bekijk ook Video: Martien Meiland zendt boze blikken naar stuc-leraar tijdens cursus Bekijk deze video » Martien Meiland schrikt van werkwijze 'boomverhuizers': 'Onverantwoord!' (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Ik kom aan van die spiraal, denk dat ik hem er uit laat halen' (Chateau Meiland) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 4 april 2023 om 16:03

Er is een misverstand in de media ontstaan over de prijzen van de nieuwe B&B van de Meilandjes. Martien legt het graag nog even uit op zijn Instagram, zoals hij dat zo mooi kan. Vanaf nu kunt u dus boeken op coderose.nl voor een mooi verblijf, ontbijt en gezellig aldus Erica.

Bekijk hieronder de video van de Instagram van de familie Meiland. Bekijk hierboven ook een bezichtiging van de familie bij een toekomstige B&B.

Actuele video's

Meer actuele video's