Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm ruilen het interieurstylistenduo Ruud en Jorg met de alleenstaande moeder Illona en de kinderen Demano en Mila. Hoe zal het trio een luxe villa met zwembad, bioscoop en jacuzzi vinden? Vervroegd pensioenRuud en Jorg wonen in een imposante villa. De villa is door de mannen bijzonder smaakvol ingericht, want interieurstyling is hun vak. Bovendien hebben ze daar ook hun vermogen mee vergaard. Inmiddels zijn ze met vervroegd pensioen en willen ze vooral genieten. Deze bourgondiërs eten graag een hapje buiten de deur, reizen veel en zijn dol op shoppen. Hoe is het voor Ruud en Jorg als zij het werk van Ilona overnemen in de plaatselijke supermarkt? DromenEen luxe leven is voor alleenstaande moeder Ilona iets waar zij alleen maar van kan dromen. Ze woont met haar twee kinderen Demano (9) en Mila (5) in een sociale huurwoning. Ilona werkt in de plaatselijke supermarkt als caissière, maar het is moeilijk om het hoofd boven water te houden met een weekbudget van slechts 50 euro per week. Gaan Ilona en haar kids zich thuis voelen in de riante villa van Ruud en Jorg? Bekijk ook Zie: geëmotioneerde Richard blij met liefde van ander stel in Steenrijk Straatarm Bekijk deze video » Woensdag in Steenrijk, Straatarm: 'hysterisch' koppel gaat naar musical 14 Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 5 april 2023 om 21:38

In de nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm ruilen het interieurstylistenduo Ruud en Jorg met de alleenstaande moeder Illona en de kinderen Demano en Mila. Hoe zal het trio een luxe villa met zwembad, bioscoop en jacuzzi vinden?

Vervroegd pensioen
Ruud en Jorg wonen in een imposante villa. De villa is door de mannen bijzonder smaakvol ingericht, want interieurstyling is hun vak. Bovendien hebben ze daar ook hun vermogen mee vergaard. Inmiddels zijn ze met vervroegd pensioen en willen ze vooral genieten. Deze bourgondiërs eten graag een hapje buiten de deur, reizen veel en zijn dol op shoppen. Hoe is het voor Ruud en Jorg als zij het werk van Ilona overnemen in de plaatselijke supermarkt?

Dromen
Een luxe leven is voor alleenstaande moeder Ilona iets waar zij alleen maar van kan dromen. Ze woont met haar twee kinderen Demano (9) en Mila (5) in een sociale huurwoning. Ilona werkt in de plaatselijke supermarkt als caissière, maar het is moeilijk om het hoofd boven water te houden met een weekbudget van slechts 50 euro per week. Gaan Ilona en haar kids zich thuis voelen in de riante villa van Ruud en Jorg?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Actuele video's

Meer actuele video's