Vandaag Inside: Johan over het privéleven van Talpa-ster Rob Kemps

Vandaag Inside: Johan over het privéleven van Talpa-ster Rob Kemps

Zaterdag 15 april 2023 om 20:38

In Vandaag Inside vind Johan Derksen dat Talpa-ster Rob Kemps aardig omhoog gevallen is. Johan vindt Kemps leuk voor partytenten en feestzalen, maar grote Tv-shows gaat hem net wat te ver. Ook over het interview programma van Rob Kemps was Derksen niet bepaald te spreken. Nu het privéleven van Kemps aan de beurt is in de roddelpers, springt Johan wel voor hem in de bres. Hij vindt het oneerlijk dat zijn scheiding en mogelijke nieuwe partners erbij worden gehaald.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 14 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside:</em> <em>Johan</em> over het privéleven van Talpa-ster <em>Rob Kemps</em> In Vandaag Inside vind Johan Derksen dat Talpa-ster Rob Kemps aardig omhoog gevallen is. Johan vindt Kemps leuk voor partytenten en feestzalen, maar grote Tv-shows gaat hem net wat te ver. Ook over het interview programma van Rob Kemps was Derksen niet bepaald te spreken. Nu het privéleven van Kemps aan de beurt is in de roddelpers, springt Johan wel voor hem in de bres. Hij vindt het oneerlijk dat zijn scheiding en mogelijke nieuwe partners erbij worden gehaald. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 14 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: Tim Hofman afgestraft om belerende toontje en vingertje Bekijk deze video » Johan Derksen pakt Walt Klink aan: 'Kwalletje eerste klas' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » 'Podcast Willem-Alexander is toneelstukje' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's