Million Dollar Island-Björn aangevallen om gestolen eieren: "Raak me niet aan!"

Million Dollar Island-Björn aangevallen om gestolen eieren: "Raak me niet aan!"

Het nieuwe seizoen van Million Dollar Island is nog maar net begonnen en we zien dat er al meteen een knallende ruzie op het onbewoonde eiland was. De ruzie ging tussen Mark en Björn... En ook in de aflevering van zondag 30 april zagen we dat de bewoners weer los gingen op Björn.

Woest
Björn lijkt eieren te hebben gestolen en die fout maakt hij vast geen tweede keer: "Jouw kamp gaat leeg worden gehaald!", wordt er geschreeuwd. Bekijk het fragment waarin er woest wordt geschreeuwd onderaan de pagina in de Instagrampost. Zie direct hieronder de Million Dollar Island-podcast met een emotionele Orlando over de mooiste avond op het eiland en zijn relatie met Lisa.

<em>Million Dollar Island</em>-Björn aangevallen om gestolen eieren: &quot;Raak me niet aan!&quot; Het nieuwe seizoen van Million Dollar Island is nog maar net begonnen en we zien dat er al meteen een knallende ruzie op het onbewoonde eiland was. De ruzie ging tussen Mark en Björn... En ook in de aflevering van zondag 30 april zagen we dat de bewoners weer los gingen op Björn. WoestBjörn lijkt eieren te hebben gestolen en die fout maakt hij vast geen tweede keer: "Jouw kamp gaat leeg worden gehaald!", wordt er geschreeuwd. Bekijk het fragment waarin er woest wordt geschreeuwd onderaan de pagina in de Instagrampost. Zie direct hieronder de Million Dollar Island-podcast met een emotionele Orlando over de mooiste avond op het eiland en zijn relatie met Lisa. Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video. Bekijk ook Mark woest op Björn in Million Dollar Island: ‘Met een spel pak ik jou, sukkel!’ Bekijk deze video » Dennis van der Geest over scheiding: 'Ontzettend verdrietig, flinke tik van gekregen als gezin' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Million Dollar Island-Björn aangevallen om gestolen eieren: "Raak me niet aan!"

Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV