Zien: Obama bestelde voor de Ziggo Dome dit gerecht in Restaurant 1612 te Beemster

Zien: Obama bestelde voor de Ziggo Dome dit gerecht in Restaurant 1612 te Beemster

Dinsdag 2 mei 2023 om 11:03

Barack Obama is momenteel in Amsterdam. De ex president van Amerika stond maandagavond in de Ziggo Dome. Die middag lunchte Obama in de Beemster en de 23-jarige Micka mocht hem serveren: "We waren ontzettend nerveus." Beluister Micka's verhaal over dit speciale moment in de video hieronder.

Vluchtroute voor Obama
Restaurant 1612 in Noordbeemster kreeg maandagmiddag hoog bezoek. Barack Obama bestelde een geitenkaas salade en Beemster patat. Micka vertelt over dit moment: "Er kwamen mannen met oortjes binnen met vragen over de zaal. We moesten de vluchtroutes laten zien, want er zou een heel bekende Amerikaan langskomen." Micka kijkt terug op een kippenvel-momentje: "Het was fenomenaal! Ik heb Barack Obama een hand kunnen geven en mogen serveren. Dat is toch super vet? Dit pakt niemand meer van me af!"

Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video met Micka over zijn ontmoeting met Barack Obama.

Zien: Obama bestelde voor de Ziggo Dome dit gerecht in <em>Restaurant 1612</em> te <em>Beemster</em> Barack Obama is momenteel in Amsterdam. De ex president van Amerika stond maandagavond in de Ziggo Dome. Die middag lunchte Obama in de Beemster en de 23-jarige Micka mocht hem serveren: "We waren ontzettend nerveus." Beluister Micka's verhaal over dit speciale moment in de video hieronder. Vluchtroute voor ObamaRestaurant 1612 in Noordbeemster kreeg maandagmiddag hoog bezoek. Barack Obama bestelde een geitenkaas salade en Beemster patat. Micka vertelt over dit moment: "Er kwamen mannen met oortjes binnen met vragen over de zaal. We moesten de vluchtroutes laten zien, want er zou een heel bekende Amerikaan langskomen." Micka kijkt terug op een kippenvel-momentje: "Het was fenomenaal! Ik heb Barack Obama een hand kunnen geven en mogen serveren. Dat is toch super vet? Dit pakt niemand meer van me af!" Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video met Micka over zijn ontmoeting met Barack Obama.Bekijk ook Gênant: Barack Obama spreekt in 'nog niet uitverkochte' Ziggo Dome Bekijk deze video » Barack Obama is in Amsterdam, bekijk de leukste Obama-momenten (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's