Zien! Filmpjes op 'Famous bussluis De Bilt' van gesloopte auto's (Hart van Nederland)

Zien! Filmpjes op 'Famous bussluis De Bilt' van gesloopte auto's (Hart van Nederland)

Dinsdag 2 mei 2023 om 14:52

Zien! Filmpjes op '<em>Famous bussluis De Bilt</em>' van gesloopte auto's (<em>Hart van Nederland</em>) De bussluis aan de Blauwkapelseweg in De Bilt lijkt niet te missen. Toch zien we in Hart van Nederland filmpjes waarbij het telkens mis gaat. Airbags klappen, voorruiten liggen eruit want dagelijks proberen automobilisten deze sluiproute te nemen met alle gevolgen vandien. Op Instagram heeft Jaron Veeken het account 'Famous bussluis De Bilt' aangemaakt met filmpjes van de botsingen. "Het is wel goeie content eigenlijk", aldus een lachende Jaron. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Persoon klimt in hijskraan Station Groningen, NS legt treinverkeer stil (video) Bekijk deze video » Zien: Obama bestelde voor de Ziggo Dome dit gerecht in Restaurant 1612 te Beemster Bekijk deze video » Hilarisch: brandweer kan koe niet vangen in Bussloo (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De bussluis aan de Blauwkapelseweg in De Bilt lijkt niet te missen. Toch zien we in Hart van Nederland filmpjes waarbij het telkens mis gaat. Airbags klappen, voorruiten liggen eruit want dagelijks proberen automobilisten deze sluiproute te nemen met alle gevolgen vandien. Op Instagram heeft Jaron Veeken het account 'Famous bussluis De Bilt' aangemaakt met filmpjes van de botsingen. "Het is wel goeie content eigenlijk", aldus een lachende Jaron.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's