Documentaire in de maak over doodgereden Shana Leurs (video)

Documentaire in de maak over doodgereden Shana Leurs (video)

Dinsdag 2 mei 2023 om 15:13

Drie studenten maken momenteel een documentaire over Shana Leurs, de 22-jarige vrouw uit Venlo die twee jaar geleden overleed na een verkeersongeluk in Amsterdam. Een crowdfunding om de documentaire te bekostigen krijgt flinke steun: al enkele duizenden euro's werden gedoneerd.

Shana's aanrijding
Op 5 maart 2021 wordt Shana aangereden door een veel te hard rijdende automobilist. Een dag later overlijdt ze aan haar verwondingen. De automobilist zou niet alleen met honderd kilometer per uur op een zebrapad af hebben gereden toen hij Shana aanreed, maar ook bezig zijn geweest op zijn telefoon. De straf voor de automobilist is veel lager uitgevallen dan de ouders verwachtten, tot hun grote schok.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Documentaire in de maak over doodgereden <em>Shana Leurs</em> (video) Drie studenten maken momenteel een documentaire over Shana Leurs, de 22-jarige vrouw uit Venlo die twee jaar geleden overleed na een verkeersongeluk in Amsterdam. Een crowdfunding om de documentaire te bekostigen krijgt flinke steun: al enkele duizenden euro's werden gedoneerd. Shana's aanrijdingOp 5 maart 2021 wordt Shana aangereden door een veel te hard rijdende automobilist. Een dag later overlijdt ze aan haar verwondingen. De automobilist zou niet alleen met honderd kilometer per uur op een zebrapad af hebben gereden toen hij Shana aanreed, maar ook bezig zijn geweest op zijn telefoon. De straf voor de automobilist is veel lager uitgevallen dan de ouders verwachtten, tot hun grote schok. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Gezinsdrama Etten-Leur: man overleden, vrouw en kind gewond (video) Bekijk deze video » Tragisch: meisje (9) overleden, vader waarschijnlijk dader van gezinsdoding. Bekijk deze video » Heftig: steekpartij bij ENCI-groeve, politie rukt massaal uit Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's