Million Dollar Island: Stuw is apetrots als hij een haai vangt

Million Dollar Island: Stuw is apetrots als hij een haai vangt

Thursday 4 May 2023 om 16:21

In Million Dollar Island kan Stuw zijn geluk niet op. Hij heeft namelijk met een klein haakje en een bamboestokje een haai gevangen. Deze vangst staat zelfs in de top 3 van de mooiste momenten van zijn leven. “Stuur me maar naar huis, ik heb waarvoor ik gekomen ben.” Ook zijn mede-eilanders zijn dankbaar voor deze maaltijd.

Bekijk de beelden van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: Stuw is apetrots als hij een haai vangt In Million Dollar Island kan Stuw zijn geluk niet op. Hij heeft namelijk met een klein haakje en een bamboestokje een haai gevangen. Deze vangst staat zelfs in de top 3 van de mooiste momenten van zijn leven. “Stuur me maar naar huis, ik heb waarvoor ik gekomen ben.” Ook zijn mede-eilanders zijn dankbaar voor deze maaltijd. Bekijk de beelden van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video. Mark woest op Björn in Million Dollar Island: ‘Met een spel pak ik jou, sukkel!’ Bekijk deze video » Million Dollar Island-Björn aangevallen om gestolen eieren: "Raak me niet aan!" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's