Sylvie Meis op oorlogspad in scheiding van Niclas, ze wil investering Castello Coin terug

Sylvie Meis op oorlogspad in scheiding van Niclas, ze wil investering Castello Coin terug

Vrijdag 5 mei 2023 om 16:05

Media weten het zeker: dit is de nieuwe liefde van Sylvie Meis!

Het leek er even op dat de scheiding tussen Sylvie Meis en Niclas Castello zeer vredig verliep, maar volgens Shownieuws is inmiddels de bom ontploft. Haar ex is uit de school geklapt en vertelt rond dat Sylvie uit is op geld. Hij heeft eerder namelijk de cryptomunt Castello Coin opgezet, dit is digitaal geld. Sylvie heeft hierin geïnvesteerd maar helaas is haar investering nu nog maar een vijfde deel van haar oorspronkelijke inleg waard. Hoort bij het spelletje zou je zeggen, maar naar verluidt wil de influencer al haar geld terug…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sylvie Meis</em> op oorlogspad in scheiding van Niclas, ze wil investering Castello Coin terug Media weten het zeker: dit is de nieuwe liefde van Sylvie Meis! Het leek er even op dat de scheiding tussen Sylvie Meis en Niclas Castello zeer vredig verliep, maar volgens Shownieuws is inmiddels de bom ontploft. Haar ex is uit de school geklapt en vertelt rond dat Sylvie uit is op geld. Hij heeft eerder namelijk de cryptomunt Castello Coin opgezet, dit is digitaal geld. Sylvie heeft hierin geïnvesteerd maar helaas is haar investering nu nog maar een vijfde deel van haar oorspronkelijke inleg waard. Hoort bij het spelletje zou je zeggen, maar naar verluidt wil de influencer al haar geld terug… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Sylvie Meis pakt groot uit voor verjaardag (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws: is Sylvie Meis dodelijk eenzaam? Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's