Vandaag inside: 'We willen allemaal deugen: nou, ik niet!'

Vandaag inside: 'We willen allemaal deugen: nou, ik niet!'

Zaterdag 6 mei 2023 om 10:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 5 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside wordt de lintjesregen besproken. Johan Derksen zegt een mogelijk toekomstig lintje te weigeren. De mannen bespreken de ophef die is ontstaan na de Koninklijke onderscheiding van de voorman van Kick Out Zwarte Piet. Johan vindt het niets betekenend als mensen, waarmee hij het niet eens is, ook een lintje krijgen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Vandaag inside: 'We willen allemaal deugen: nou, ik niet!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 5 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside wordt de lintjesregen besproken. Johan Derksen zegt een mogelijk toekomstig lintje te weigeren. De mannen bespreken de ophef die is ontstaan na de Koninklijke onderscheiding van de voorman van Kick Out Zwarte Piet. Johan vindt het niets betekenend als mensen, waarmee hij het niet eens is, ook een lintje krijgen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen: 'Moeders doet altijd of ze slaapt en mijn hond een beurt geven gaat wat ver' (video) Bekijk deze video » Ruud de Wild in zijn nieuwe programma, 'heel gek om bij je kind op bezoek te gaan' Bekijk deze video » Johan Derksen over schorsing Messi: 'Hij gaat zichzelf geweldig overschatten' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan Derksen onthult zijn oren! Bekijk deze video » Vandaag Inside: lijkt Johan Derksen op beertje Paddington? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's