Hart van Nederland: vuurzee in centrum Eindhoven zorgt voor complete ravage (video)

Hart van Nederland: vuurzee in centrum Eindhoven zorgt voor complete ravage (video)

Zondag 14 mei 2023 om 14:04

<em>Hart van Nederland</em>: vuurzee in centrum Eindhoven zorgt voor complete ravage (video) Pas bij daglicht wordt duidelijk hoe groot de schade is door de brand in het centrum van Eindhoven gisterenavond. De brandweer is uren bezig geweest met blussen en nu is de sloop gestart, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Man (82) bewaarde vader jarenlang in vrieskist: 'Wilde hem niet kwijt' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ruzie in Almere loopt uit de hand, meerdere schoten gelost (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: gebouw volledig verwoest bij plofkraak op geldautomaat (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Pas bij daglicht wordt duidelijk hoe groot de schade is door de brand in het centrum van Eindhoven gisterenavond. De brandweer is uren bezig geweest met blussen en nu is de sloop gestart, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's