Beau van Erven Dorens is verrast dat Voldemort/Wilfred Genee zijn haar verft (Shownieuws)

Beau van Erven Dorens is verrast dat Voldemort/Wilfred Genee zijn haar verft (Shownieuws)

Zondag 14 mei 2023 om 21:55

Beau van Erven Dorens was vandaag aanwezig op het event 'de Coiffure Awards 2023'. Dit is een wedstrijd in Nederland voor kappers, op basis van haarmodefotografie. De immer goed gekapte presentator heeft dat te danken aan de professionals die er altijd weer wat van weten te maken, zo vertelt Beau aan Shownieuws.

Wilfred Genee
In het kader van deze wedstrijd kan de verslaggever kan het niet laten te refereren aan een heel succesvolle talkshowhost die zijn haar verft. Beau heeft namelijk eerder al eens de Vandaag Inside presentator 'verschrikkelijk' genoemd. Deze keer heeft hij een andere term voor Wilfred Genee en diens verrassende haardracht. Voor de kapsels van Johan Derksen en René van de Gijp heeft hij trouwens ook geen goed woord over.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau van Erven Dorens</em> is verrast dat Voldemort/<em>Wilfred Genee</em> zijn haar verft (<em>Shownieuws</em>) Beau van Erven Dorens was vandaag aanwezig op het event 'de Coiffure Awards 2023'. Dit is een wedstrijd in Nederland voor kappers, op basis van haarmodefotografie. De immer goed gekapte presentator heeft dat te danken aan de professionals die er altijd weer wat van weten te maken, zo vertelt Beau aan Shownieuws. Wilfred GeneeIn het kader van deze wedstrijd kan de verslaggever kan het niet laten te refereren aan een heel succesvolle talkshowhost die zijn haar verft. Beau heeft namelijk eerder al eens de Vandaag Inside presentator 'verschrikkelijk' genoemd. Deze keer heeft hij een andere term voor Wilfred Genee en diens verrassende haardracht. Voor de kapsels van Johan Derksen en René van de Gijp heeft hij trouwens ook geen goed woord over. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Beau laat zich live in talkshow aanvallen door bloedzuiger ‘Wilfred’ Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens in de clinch met Wilfred Genee: 'Vreselijke man' (video) Bekijk deze video » ZIEN: Beau van Erven Dorens zit komende 2,5 jaar vast aan 'nagellak' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's