Forensisch patholoog Frank van de Goot: "Een perfecte moord is 'kinderlijk simpel''

Forensisch patholoog Frank van de Goot: "Een perfecte moord is 'kinderlijk simpel''

Forensisch patholoog <em>Frank van de Goot</em>: &quot;Een perfecte moord is 'kinderlijk simpel'' Voor je werk mensen onderzoeken na hun overlijden om hun doodsoorzaak vast te stellen. Een baan die zeker niet voor iedereen is weggelegd, maar voor forensisch patholoog Frank van de Goot is het zijn dagelijkse bezigheid: "Ik kan niet tot de gevoelrijkste mensen gerekend worden. Het doet me helemaal niks", laat Frank weten aan Shownieuws. SimpelFrank weet alles over moord, maar wil niet vertellen hoe de perfecte moord wordt gepleegd. Wel laat hij weten: "Een perfecte moord is kinderlijk simpel." Hij kan werk en prive goed gescheiden houden. In het Shownieuws-fragment hierboven vertelt Frank dat hij een aantal bekende personen voorbij heeft zien komen. De Shownieuws-deskundigen zijn fan van Frank. Bekijk ook John van den Heuvel bij 538 over tijdelijke uitlevering Joran van der Sloot aan Amerika Bekijk deze video » RTL Boulevard: Kelly de Vries brengt Rosleny Magdalena-zaak onder buitenlandse aandacht Bekijk deze video »
Show :
Zondag 21 mei 2023 om 14:37

Voor je werk mensen onderzoeken na hun overlijden om hun doodsoorzaak vast te stellen. Een baan die zeker niet voor iedereen is weggelegd, maar voor forensisch patholoog Frank van de Goot is het zijn dagelijkse bezigheid: "Ik kan niet tot de gevoelrijkste mensen gerekend worden. Het doet me helemaal niks", laat Frank weten aan Shownieuws.

Simpel
Frank weet alles over moord, maar wil niet vertellen hoe de perfecte moord wordt gepleegd. Wel laat hij weten: "Een perfecte moord is kinderlijk simpel." Hij kan werk en prive goed gescheiden houden. In het Shownieuws-fragment hierboven vertelt Frank dat hij een aantal bekende personen voorbij heeft zien komen. De Shownieuws-deskundigen zijn fan van Frank.

Actuele video's

Meer actuele video's