Familie Meiland kreeg undercover-bezoek in Code Rose: 'Geen Meilandje te zien' (video)

Familie Meiland kreeg undercover-bezoek in Code Rose: 'Geen Meilandje te zien' (video)

Familie Meiland kreeg undercover-bezoek in <em>Code Rose</em>: 'Geen Meilandje te zien' (video) Een journalist van een plaatselijke Leidse krant ging undercover als gast logeren bij Code Rosé, het nieuwe pension van de familie Meiland. Ze deed vervolgens verslag van hoe vaak ze de Meilandjes zag en de hoogtepunten in het pension, zo hoorde je in Shownieuws. UndercoverHet viel de journalist direct op dat ze bij binnenkomst van het pensioen geen één Meilandje te zien kreeg. Dit gebeurde pas de volgende ochtend, bij het ontbijt. Over het verblijf is ze vooral positief: 'Je krijgt echt waar voor je geld'. De Meilandjes hebben dus niet voor niets zoveel energie gestoken in hun prachtige nieuwe pension. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: binnenkijken in Code Rosé van de Meilandjes (video) Bekijk deze video » Video: Maxime Meiland test nieuwe zwembad met dochters Claire en Vivé (Shownieuws) Bekijk deze video » Bekijk: Martien scheurt over de weg in grote bus in Chateau Meiland 'Dan gaat ie kantelen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een journalist van een plaatselijke Leidse krant ging undercover als gast logeren bij Code Rosé, het nieuwe pension van de familie Meiland. Ze deed vervolgens verslag van hoe vaak ze de Meilandjes zag en de hoogtepunten in het pension, zo hoorde je in Shownieuws.

Undercover
Het viel de journalist direct op dat ze bij binnenkomst van het pensioen geen één Meilandje te zien kreeg. Dit gebeurde pas de volgende ochtend, bij het ontbijt. Over het verblijf is ze vooral positief: 'Je krijgt echt waar voor je geld'. De Meilandjes hebben dus niet voor niets zoveel energie gestoken in hun prachtige nieuwe pension.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV