Hart van Nederland: paardentrailer kantelt in Laren, twee gewonden (video)

Hart van Nederland: paardentrailer kantelt in Laren, twee gewonden (video)

Vrijdag 9 juni 2023 om 17:36

<em>Hart van Nederland</em>: paardentrailer kantelt in Laren, twee gewonden (video) Een auto met een paardentrailer is vrijdagochtend op de Broekdijk in het buitengebied van Laren op een andere auto gebotst. Een vrouw raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Man die kinderen met mes aanviel op speelplaats Frankrijk gearresteerd: bekijk de beelden Bekijk deze video » Ongeluk Assendelft: fietser overleden na aanrijding (video) Bekijk deze video » Heftig: man die kinderen neerstak in Annecy wordt psychiatrisch onderzocht Bekijk deze video »
Nieuws :

Een auto met een paardentrailer is vrijdagochtend op de Broekdijk in het buitengebied van Laren op een andere auto gebotst. Een vrouw raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's