Eerste beelden van Lettrix, nieuwe spelshow op SBS6

Eerste beelden van Lettrix, nieuwe spelshow op SBS6

Eerste beelden van <em>Lettrix</em>, nieuwe spelshow op SBS6 Patrick Martens en Dyantha Brooks zijn een nieuw televisie-duo. Vanaf volgende maand presenteren zij samen het spelprogramma Lettrix. Door middel van woorden maken, kan er door de kandidaten geld worden verdiend. Zie de eerste beelden van de show in de Shownieuws-video hierboven. Gigantische virtuele lettersIn elke aflevering spelen twee kandidaten in snelle rondes tegen elkaar. Ze maken woorden met gigantische drie meter hoge, virtuele letters die uit de studiovloer omhoog komen. Drie rondes lang proberen ze op verschillende manieren zo veel mogelijk woorden te maken. Alleen de kandidaat die na drie rondes de meeste punten heeft, speelt de finale! Wie komt er het best uit zijn woorden, wint een lekker geldbedrag en komt de volgende dag weer terug? Het nieuwe spelprogramma Lettrix is vanaf 3 juli elke werkdag om 18:00 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Lettrix terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steeds meer vertrouwen in Songfestival-act van Mia en Dion: "Het werkt" Bekijk deze video » 2000's kids opgelet: de cast van Zoop keert terug naar de dierentuin! Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 13 juni 2023 om 09:11

Patrick Martens en Dyantha Brooks zijn een nieuw televisie-duo. Vanaf volgende maand presenteren zij samen het spelprogramma Lettrix. Door middel van woorden maken, kan er door de kandidaten geld worden verdiend. Zie de eerste beelden van de show in de Shownieuws-video hierboven.

Gigantische virtuele letters
In elke aflevering spelen twee kandidaten in snelle rondes tegen elkaar. Ze maken woorden met gigantische drie meter hoge, virtuele letters die uit de studiovloer omhoog komen. Drie rondes lang proberen ze op verschillende manieren zo veel mogelijk woorden te maken. Alleen de kandidaat die na drie rondes de meeste punten heeft, speelt de finale! Wie komt er het best uit zijn woorden, wint een lekker geldbedrag en komt de volgende dag weer terug?

Het nieuwe spelprogramma Lettrix is vanaf 3 juli elke werkdag om 18:00 uur te zien bij SBS6. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Lettrix terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's