Zien: het beste uit Marcel & Gijs van afgelopen week!

Zien: het beste uit Marcel & Gijs van afgelopen week!

Zien: het beste uit <em>Marcel &amp; Gijs</em> van afgelopen week! Bekijk hierboven: Marcel: 'Piet Adema kan niks' Het was weer een gezellige week bij Marcel & Gijs. Langzaam aan lijken de heren hun plekje te vinden tijdens hun 'snuffelstage'. De afgelopen week waren er weer markante gasten en veel grappige momenten. Hieronder volgt een opsomming van de leukste momenten van afgelopen week. Caroline van der Plas kan lachen omzichzelfHet is nooit makkelijk om kritiek op je te nemen, nu is BBBer Caroline van der Plas een ware ster in de kunst van jezelf niet te serieus nemen. Terwijl Marcel een stevige column voorleest over van der Plas, kan ze er zelf eigenlijk wel om lachen. Bekijk de hele aflevering hier op Kijk.nl Harry MensHarry Mens begint een waar icoon te worden op de Nederlandse tv. Hij kwam regelmatig al voor in Vandaag Inside, maar nu zijn ook Marcel & Gijs gevallen voor zijn ongemakkelijke charmes. Bekijk de hele aflevering hier op Kijk.nl SBS6 blijft een goede zender!?Bij SBS6 zijn altijd mooie momenten te zien van de gewone Nederlander. Marcel heeft ook weer een mooi fragment meegenomen om te laten zien wat voor fantastische zender SBS6 is. Bekijk de hele aflevering hier op Kijk.nl Gaat Marcel zijn rijbewijs ooit nog halen?Marcel van Roosmalen heeft veel frustraties en een daarvan is het feit dat hij zijn rijexamens, maar niet haalt. Gelukkig was CBR- directeur en voormalig D66-leider Alexander Pechtold aanwezig om Marcels klachten te ontvangen. Bekijk de hele aflevering hier op Kijk.nl Tegen de ontlezingHet thema van Marcel & Gijs blijft toch de strijd tegen de ontlezing van Nederland. Marcel is zo serieus over zijn strijd dat hij zelfs tijdens een polonaise blijft doorlezen. Bekijk de hele aflevering hier op Kijk.nl Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Marcel van Roosmalen kraakt Oerol Festival: 'Aversie tegen' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Ajax-trainer Maurice Steijn onthult: 'In aanleg wel verbaasd' over benoeming Bekijk deze video » Van Roosmalen in Marcel & Gijs vernietigend over Piet Adema: 'Kan nog geen strandparasol opzetten' Bekijk deze video » Marcel & Gijs: Van Roosmalen ligt dubbel om hakkelende Groenteman, ‘een absence’ Bekijk deze video » Maarten van der Weijden in Marcel & Gijs: 'Enorme aandachtstrekker' Bekijk deze video » Video: Wilfred Genee deelt zijn ongezouten mening over talkshow Marcel & Gijs Bekijk deze video » Video: Marcel van Roosmalen imiteert Jan Terlouw Bekijk deze video » Marcel & Gijs: 'Ik wil niet dat Van Roosmalen zijn rijbewijs haalt' Bekijk deze video » Zien: Marcel & Gijs belanden in polonaise tijdens opening talkshow (video) Bekijk deze video » Marcels bijzondere column over Henny Huisman: 'Ik dacht echt dat je dood was!' Bekijk deze video »
TV :
Zien: het beste uit Marcel & Gijs van afgelopen week!
Zaterdag 17 juni 2023 om 16:31

Bekijk hierboven: Marcel: 'Piet Adema kan niks'

Het was weer een gezellige week bij Marcel & Gijs. Langzaam aan lijken de heren hun plekje te vinden tijdens hun 'snuffelstage'. De afgelopen week waren er weer markante gasten en veel grappige momenten. Hieronder volgt een opsomming van de leukste momenten van afgelopen week.

Caroline van der Plas kan lachen omzichzelf
Het is nooit makkelijk om kritiek op je te nemen, nu is BBBer Caroline van der Plas een ware ster in de kunst van jezelf niet te serieus nemen. Terwijl Marcel een stevige column voorleest over van der Plas, kan ze er zelf eigenlijk wel om lachen.

Bekijk de hele aflevering hier op Kijk.nl

Harry Mens
Harry Mens begint een waar icoon te worden op de Nederlandse tv. Hij kwam regelmatig al voor in Vandaag Inside, maar nu zijn ook Marcel & Gijs gevallen voor zijn ongemakkelijke charmes.

Bekijk de hele aflevering hier op Kijk.nl

SBS6 blijft een goede zender!?
Bij SBS6 zijn altijd mooie momenten te zien van de gewone Nederlander. Marcel heeft ook weer een mooi fragment meegenomen om te laten zien wat voor fantastische zender SBS6 is.

Bekijk de hele aflevering hier op Kijk.nl

Gaat Marcel zijn rijbewijs ooit nog halen?
Marcel van Roosmalen heeft veel frustraties en een daarvan is het feit dat hij zijn rijexamens, maar niet haalt. Gelukkig was CBR- directeur en voormalig D66-leider Alexander Pechtold aanwezig om Marcels klachten te ontvangen.

Bekijk de hele aflevering hier op Kijk.nl

Tegen de ontlezing
Het thema van Marcel & Gijs blijft toch de strijd tegen de ontlezing van Nederland. Marcel is zo serieus over zijn strijd dat hij zelfs tijdens een polonaise blijft doorlezen.

Bekijk de hele aflevering hier op Kijk.nl

Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's