Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: heftige ruzie om een pruik

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: heftige ruzie om een pruik

Donderdag in <em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: heftige ruzie om een pruik Bekijk in de video hierboven: explosieve burenruzie in Mr. Frank Visser doet uitspraak In Mr. Frank Visser doet uitspraak hebben deze keer Ann en Teresa het met elkaar aan de stok. Onderwerp van de ruzie? Een pruik. Ann heeft een haarwerk gekocht bij Teresa voor 360 euro en daar mankeert volgens haar van alles aan. Teresa is het daar niet mee eens en denkt er niet aan om haar geld terug te geven. En wat is er mis met alle berichten van Ann op Facebook? Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak met de ruzie over de pruik hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Vandaag Inside: reacties op heftige aflevering Mr. Frank Visser Doet Uitspraak Bekijk deze video » Meester Frank Visser: Klant 'kookt van woede' door verkeerd geplaatste keuken Bekijk deze video » Dinsdag in Keuringsdienst van waarde: waar komen haarextensions vandaan? Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: heftige ruzie om een pruik
Donderdag 22 juni 2023 om 16:18

Bekijk in de video hierboven: explosieve burenruzie in Mr. Frank Visser doet uitspraak

In Mr. Frank Visser doet uitspraak hebben deze keer Ann en Teresa het met elkaar aan de stok. Onderwerp van de ruzie? Een pruik. Ann heeft een haarwerk gekocht bij Teresa voor 360 euro en daar mankeert volgens haar van alles aan. Teresa is het daar niet mee eens en denkt er niet aan om haar geld terug te geven. En wat is er mis met alle berichten van Ann op Facebook?

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak met de ruzie over de pruik hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's