Donderdag weer boerenacties: 'Snelwegen blokkeren en naar Den Haag' (video)

Donderdag weer boerenacties: 'Snelwegen blokkeren en naar Den Haag' (video)

Maandag 26 juni 2023 om 21:41

Donderdag weer <em>boerenacties</em>: 'Snelwegen blokkeren en naar Den Haag' (video) Hoewel de boerenorganisaties zelf de stekker uit het landbouwakkoord hebben getrokken, zullen ze donderdag weer gaan protesteren. 'We gaan met zijn allen naar Den Haag, het wordt een trekker-actie.' In Hart van Nederland hoorde je wat je kan verwachten als je de weg op moet. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Nederland daalt 16 plekken op ranglijst kinderrechten: 'Lange wachtlijsten jeugdzorg' Bekijk deze video » Video: dit opmerkelijke verhaal over prinses Alexia gaat rond in Groningen Bekijk deze video » Hart van Nederland: 54-jarige man in Amsterdam-Noord in gezicht gestoken Bekijk deze video »
TV :

Hoewel de boerenorganisaties zelf de stekker uit het landbouwakkoord hebben getrokken, zullen ze donderdag weer gaan protesteren. 'We gaan met zijn allen naar Den Haag, het wordt een trekker-actie.' In Hart van Nederland hoorde je wat je kan verwachten als je de weg op moet.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's