Luister de gelekte opname: Donald Trump onthult mogelijk aanvalsplan op Iran

Luister de gelekte opname: Donald Trump onthult mogelijk aanvalsplan op Iran

Woensdag 28 juni 2023 om 15:13

Er is vandaag breaking news in Amerika, een gelekte audio-opname van Donald Trump heeft namelijk voor veel ophef gezorgd. In de opname beweert de voormalige president dat hij toegang heeft tot geheime documenten die nog niet officieel zijn vrijgegeven. De opname is naar verluidt gemaakt in 2021, nadat zijn presidentschap was beëindigd.

Tekst gaat verder onder de video.

Luister de gelekte opname: <em>Donald Trump</em> onthult mogelijk <em>aanvalsplan</em> op <em>Iran</em> Er is vandaag breaking news in Amerika, een gelekte audio-opname van Donald Trump heeft namelijk voor veel ophef gezorgd. In de opname beweert de voormalige president dat hij toegang heeft tot geheime documenten die nog niet officieel zijn vrijgegeven. De opname is naar verluidt gemaakt in 2021, nadat zijn presidentschap was beëindigd. Tekst gaat verder onder de video. Audio-opnameDelen van de gelekte opname worden geciteerd in een federale aanklacht tegen Trump wegens het achterhouden van geheime documenten. Volgens CNN wordt er echter niet in die aanklacht vermeld dat er sprake is van een geheim aanvalsplan op Iran, waar Trump naar verwijst in de opname. Hij bespreekt het plan en refereert ook naar iets wat hij "hoogst vertrouwelijk" noemt en aan anderen lijkt te tonen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bobbi Eden in HLF8: "Helemaal niemand zit meer op Trump te wachten" Bekijk deze video » Zien! Donald Trump schuldig aan seksueel misbruik en smaad? (Shownieuws) Bekijk deze video » Docuserie Beau & Michiel in Amerika vanaf 8 juni bij Videoland: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

Audio-opname
Delen van de gelekte opname worden geciteerd in een federale aanklacht tegen Trump wegens het achterhouden van geheime documenten. Volgens CNN wordt er echter niet in die aanklacht vermeld dat er sprake is van een geheim aanvalsplan op Iran, waar Trump naar verwijst in de opname. Hij bespreekt het plan en refereert ook naar iets wat hij "hoogst vertrouwelijk" noemt en aan anderen lijkt te tonen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's