Zien: kat Lex teruggebracht naar café door ‘ontvoerders’ die hem zielig vonden

Zien: kat Lex teruggebracht naar café door ‘ontvoerders’ die hem zielig vonden

Zien: <em>kat Lex</em> teruggebracht naar café door ‘ontvoerders’ die hem zielig vonden Goed nieuws, want kat Lex is weer terug in het café waar hij woont. Even geleden kwam het beestje in het nieuws nadat er beelden opdoken van twee vrouwen die hem meenamen. Nu blijkt dat de dames Lex zielig vonden niet wisten dat hij bij het café hoort. Inmiddels is de kat weer teruggebracht naar het café en de eigenaar is dolgelukkig met de hereniging. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien: rode kater Lex op brute wijze ontvoerd in Rotterdam, baasjes totaal verbijsterd Bekijk deze video » Zien: Marieke Elsinga gaat een weekendje naar Frankrijk zonder haar kat Kiki Bekijk deze video » Hart van Nederland: kitten gered uit parkeergarage Vrijthof in Maastricht Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 7 juli 2023 om 13:59

Goed nieuws, want kat Lex is weer terug in het café waar hij woont. Even geleden kwam het beestje in het nieuws nadat er beelden opdoken van twee vrouwen die hem meenamen. Nu blijkt dat de dames Lex zielig vonden niet wisten dat hij bij het café hoort. Inmiddels is de kat weer teruggebracht naar het café en de eigenaar is dolgelukkig met de hereniging.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's