Rampspoed in Veldhoven: geliefde kringloopwinkel verwoest door brand

Rampspoed in Veldhoven: geliefde kringloopwinkel verwoest door brand

Rampspoed in <em>Veldhoven</em>: geliefde <em>kringloopwinkel</em> verwoest door brand In de nacht van zaterdag op zondag heeft een verwoestende brand de kringloopwinkel op een industrieterrein in het Brabantse Veldhoven in de as gelegd. De brand brak uit rond 03.30 uur en kon na enkele uren onder controle worden gebracht. Vanochtend zijn de directeur en medewerkers van de kringloopwinkel aanwezig op het industrieterrein, waar ze met eigen ogen de verwoesting van hun geliefde werkplek aanschouwen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: omstanders redden vrouw met scootmobiel uit sloot (video) Bekijk deze video » Zien: teleurgestelde bezoekers Bospop en Awakenings na afgelasting vanwege noodweer Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 9 juli 2023 om 13:39

In de nacht van zaterdag op zondag heeft een verwoestende brand de kringloopwinkel op een industrieterrein in het Brabantse Veldhoven in de as gelegd. De brand brak uit rond 03.30 uur en kon na enkele uren onder controle worden gebracht. Vanochtend zijn de directeur en medewerkers van de kringloopwinkel aanwezig op het industrieterrein, waar ze met eigen ogen de verwoesting van hun geliefde werkplek aanschouwen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's