Mark Rutte doet belofte na NAVO-top: 'Nederland blijft Oekraïne steunen'

Mark Rutte doet belofte na NAVO-top: 'Nederland blijft Oekraïne steunen'

<em>Mark Rutte</em> doet belofte na <em>NAVO-top</em>: 'Nederland blijft Oekraïne steunen' Na de NAVO-top in Vilnius hebben demissionair premier Rutte en minister Hoekstra (Buitenlandse Zaken) gereageerd op de uitkomsten. Oekraïne kreeg geen specifieke datum voor een NAVO-lidmaatschap, maar er zijn wel concrete veiligheidsafspraken gemaakt. Rutte en Hoekstra benadrukken het belang van deze afspraken voor de veiligheid van Oekraïne. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas vindt bezoek president Zelensky aan Nederland misplaatst (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Mark Rutte over ‘emotionele’ beslissing om te stoppen: ‘Het voelt goed’ (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Mark Rutte doet belofte na NAVO-top: 'Nederland blijft Oekraïne steunen'
Woensdag 12 juli 2023 om 18:16

Na de NAVO-top in Vilnius hebben demissionair premier Rutte en minister Hoekstra (Buitenlandse Zaken) gereageerd op de uitkomsten. Oekraïne kreeg geen specifieke datum voor een NAVO-lidmaatschap, maar er zijn wel concrete veiligheidsafspraken gemaakt. Rutte en Hoekstra benadrukken het belang van deze afspraken voor de veiligheid van Oekraïne.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's