BN’ers 'slachtoffer' van faillissement VanMoof: ‘Koop lekker gewone fiets’ (Shownieuws)

BN’ers 'slachtoffer' van faillissement VanMoof: ‘Koop lekker gewone fiets’ (Shownieuws)

BN’ers 'slachtoffer' van faillissement VanMoof: ‘Koop lekker gewone fiets’ (<em>Shownieuws</em>) Zien: Katja Schuurman lachend gespot met haar ex, zijn ze toch weer samen? De ene BN’er na de andere laat weten slachtoffer te zijn van het faillissement van VanMoof. De zaak die peperdure elektrische fietsen verkoopt hangt op het randje van faillissement en onder anderen Katja Schuurman is boos. Haar dochter Sammie wacht al tien maanden op zo’n hippe fiets, maar er is niets geleverd en het bedrijf is onbereikbaar. “Het is natuurlijk echt afschuwelijk voor alle BN'ers”, aldus een sarcastische Guido den Aantrekker in Shownieuws. “Ik zou zeggen: koop lekker een gewone fiets bij de fietsboer en ga zelf lekker fietsen zelf. Wat dacht je daarvan?” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: zijn Thijs Römer en Igone de Jongh nog goed met elkaar? Bekijk deze video » Katja Schuurman: 'Ik houd van Thijs en Freek allebei' (video) Bekijk deze video » Katja Schuurman (48): 'Je mag de natuur best een beetje helpen' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 14 juli 2023 om 14:15

Zien: Katja Schuurman lachend gespot met haar ex, zijn ze toch weer samen?

De ene BN’er na de andere laat weten slachtoffer te zijn van het faillissement van VanMoof. De zaak die peperdure elektrische fietsen verkoopt hangt op het randje van faillissement en onder anderen Katja Schuurman is boos. Haar dochter Sammie wacht al tien maanden op zo’n hippe fiets, maar er is niets geleverd en het bedrijf is onbereikbaar. “Het is natuurlijk echt afschuwelijk voor alle BN'ers”, aldus een sarcastische Guido den Aantrekker in Shownieuws. “Ik zou zeggen: koop lekker een gewone fiets bij de fietsboer en ga zelf lekker fietsen zelf. Wat dacht je daarvan?”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's