Oma Jim Bakkum herkent de zanger niet meer: "Ik hield de tranen in"

Oma Jim Bakkum herkent de zanger niet meer: "Ik hield de tranen in"

Oma <em>Jim Bakkum</em> herkent de zanger niet meer: &quot;Ik hield de tranen in&quot; Jim Bakkum wil even zijn hart luchten op social media. De zanger deelt op zijn Instagrampagina een foto van zijn oma en schrijft dat hij enorm verdrietig is. Zijn oma wist namelijk niet meer wie Jim was. Tranen in zijn ogenDe zanger, die onlangs zijn nieuwe single uitbracht, is vandaag enorm verdrietig. Zijn oma herkende hem namelijk niet meer: "Vanmiddag gebeurde er iets wat me onverwachts verdrietig maakte. Ik hield de tranen wel in. Maar het was zo confronterend. Vanmiddag was namelijk de eerste keer dat mijn oma me niet meer herkende. Maar dat wel heel goed kon uitleggen en verwoorden. ‘Als je nu hier had gelopen en niks tegen me had gezegd, had ik nooit geweten wie je was’. Die deed zeer. Zeker omdat ze altijd zó trots was op wie ik ben en wat ik doe. Ik liet vanmiddag hoopvol nog wat filmpjes zien van mezelf, misschien dat dat iets zou dagen. En toen ik vertelde dat ik binnenkort in haar verzorgingshuis zou komen zingen voor haar en haar medebewoners zei ze: ‘Oh ja? Wat leuk! Kan je een beetje zingen dan?’. Dit klinkt best grappig natuurlijk. Maar het deed mij verdriet man. Zal ze me ooit wél nog herkennen? Het leerde me wederom: neem vanzelfsprekende dingen nóóit meer vanzelfsprekend. Dit deed pijn… Oma." Bekijk de Instagrampost van Jim hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) Bekijk ook Paniek! Bettina Holwerda's trouwjurk is spoorloos (video) Bekijk deze video » Ontroerende video: Jim Bakkum na drie weken Bali weer herenigd met dochtertje Bekijk deze video »
Show :
Oma Jim Bakkum herkent de zanger niet meer: "Ik hield de tranen in"
Maandag 17 juli 2023 om 15:02

Jim Bakkum wil even zijn hart luchten op social media. De zanger deelt op zijn Instagrampagina een foto van zijn oma en schrijft dat hij enorm verdrietig is. Zijn oma wist namelijk niet meer wie Jim was.

Tranen in zijn ogen
De zanger, die onlangs zijn nieuwe single uitbracht, is vandaag enorm verdrietig. Zijn oma herkende hem namelijk niet meer: "Vanmiddag gebeurde er iets wat me onverwachts verdrietig maakte. Ik hield de tranen wel in. Maar het was zo confronterend. Vanmiddag was namelijk de eerste keer dat mijn oma me niet meer herkende. Maar dat wel heel goed kon uitleggen en verwoorden. ‘Als je nu hier had gelopen en niks tegen me had gezegd, had ik nooit geweten wie je was’. Die deed zeer. Zeker omdat ze altijd zó trots was op wie ik ben en wat ik doe. Ik liet vanmiddag hoopvol nog wat filmpjes zien van mezelf, misschien dat dat iets zou dagen. En toen ik vertelde dat ik binnenkort in haar verzorgingshuis zou komen zingen voor haar en haar medebewoners zei ze: ‘Oh ja? Wat leuk! Kan je een beetje zingen dan?’. Dit klinkt best grappig natuurlijk. Maar het deed mij verdriet man. Zal ze me ooit wél nog herkennen? Het leerde me wederom: neem vanzelfsprekende dingen nóóit meer vanzelfsprekend. Dit deed pijn… Oma."

Bekijk de Instagrampost van Jim hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's