Maxime Meiland open over liefdesleven: ‘Heb met een vrouw gezoend’

Maxime Meiland open over liefdesleven: ‘Heb met een vrouw gezoend’

<em>Maxime Meiland</em> open over liefdesleven: ‘Heb met een vrouw gezoend’ Meilandjes reageren op vermeend kort geding van Caroline: 'Dagje naar de rechtbank' Maxime Meiland is gelukkig getrouwd met Leroy, maar de realityster doet nu een opvallende onthulling. Maxime praat in de podcast Maandag Klaagdag met Robert Rodenburg en Daan Hoogervorst. Ze krijgt allerlei vragen over haar liefdesleven en vertelt dat ze weleens met een vrouw heeft gezoend, maar verder dan dat ging het niet. Details rond dit verhaal worden niet duidelijk. Ook vertelt Maxime dat ze niet heel veel mannen heeft gehad. Maxime was eerder al zeer openhartig over haar ‘wilde’ verleden in haar biografie. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Meilandjes fandag: dit kun je verwachten van deze bijzondere dag Bekijk deze video » Meilandjes vertrekken naar zonnige oorden, al zingend op Montana's verjaardag Bekijk deze video » Zien: dochtertjes Maxime Meiland krijgen kritiek op kledingstijl Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 20 juli 2023 om 09:26

Meilandjes reageren op vermeend kort geding van Caroline: 'Dagje naar de rechtbank'

Maxime Meiland is gelukkig getrouwd met Leroy, maar de realityster doet nu een opvallende onthulling. Maxime praat in de podcast Maandag Klaagdag met Robert Rodenburg en Daan Hoogervorst. Ze krijgt allerlei vragen over haar liefdesleven en vertelt dat ze weleens met een vrouw heeft gezoend, maar verder dan dat ging het niet. Details rond dit verhaal worden niet duidelijk. Ook vertelt Maxime dat ze niet heel veel mannen heeft gehad. Maxime was eerder al zeer openhartig over haar ‘wilde’ verleden in haar biografie.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's