Een Jaar Van Je Leven: Erik doet elf maanden met zijn tube tandpasta

Een Jaar Van Je Leven: Erik doet elf maanden met zijn tube tandpasta

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Erik doet elf maanden met zijn tube tandpasta Dit is de lifehack van Erik in Een Jaar Van Je Leven In Een Jaar Van Je Leven blijft Erik de andere kandidaten verbazen met zijn bijzondere levensstijl. Nu vertelt Erik dat zijn tandpasta bijna op is, en dat mag ook wel een keer. Hij doet namelijk al elf maanden met een tube. Volgens hem wordt het ook wel wennen om straks weer aan een volle tube tandpasta te beginnen… Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Een Jaar Van Je Leven: de spanningen lopen op tussen kemphanen Zoë en Babette Bekijk deze video » Heftig: Zoë in tranen door Babette in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Erik kijkt uit naar alle liefdesbrieven in zijn inbox Bekijk deze video »
Vrijdag 21 juli 2023 om 11:37

Dit is de lifehack van Erik in Een Jaar Van Je Leven

In Een Jaar Van Je Leven blijft Erik de andere kandidaten verbazen met zijn bijzondere levensstijl. Nu vertelt Erik dat zijn tandpasta bijna op is, en dat mag ook wel een keer. Hij doet namelijk al elf maanden met een tube. Volgens hem wordt het ook wel wennen om straks weer aan een volle tube tandpasta te beginnen…

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's