De Oranjezomer: Wout Poels weet niet van ophouden en maakt een mini-Tour

De Oranjezomer: Wout Poels weet niet van ophouden en maakt een mini-Tour

Dinsdag 25 juli 2023 om 11:01

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjezomer</em>: <em>Wout Poels</em> weet niet van ophouden en maakt een mini-Tour Bekijk ook Zien: Thijs Römer komt aan bij rechtbank in Assen tijdens zedenzaak Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Noa Vahle sprak maandag bij het criterium van Boxmeer met Wout Poels. Wout heeft 21 loodzware etappes van de Ronde van Frankrijk in zijn benen zitten en is zoals hij zegt erg moe. Maar dat weerhoudt de ritwinnaar er niet van om er nog een mini-Tour aan vast te plakken. Hij fietst nog 11 criteriums en hij begon maandag al in Boxmeer. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen lyrisch over vertrek Mark Rutte: 'Hij had veel eerder moeten opstappen' Bekijk deze video » Raymond Mens: 'Ik vind Theo Maassen niet grappig, wil ik niet hele avond naar kijken' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Sport :

Noa Vahle sprak maandag bij het criterium van Boxmeer met Wout Poels. Wout heeft 21 loodzware etappes van de Ronde van Frankrijk in zijn benen zitten en is zoals hij zegt erg moe. Maar dat weerhoudt de ritwinnaar er niet van om er nog een mini-Tour aan vast te plakken. Hij fietst nog 11 criteriums en hij begon maandag al in Boxmeer.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's