Hilarische beelden: Martien Meiland staat doodsangsten uit in de Efteling

Hilarische beelden: Martien Meiland staat doodsangsten uit in de Efteling

Donderdag 3 augustus 2023 om 14:36

De Meilandjes hebben zich afgelopen woensdag uitstekend vermaakt in de Efteling. De familie komt net terug van een welverdiende vakantie op de Canarische Eilanden en had blijkbaar ook nog tijd gevonden voor een dagtripje naar het Brabantse pretpark.

Tekst gaat verder onder de video.

Hilarische beelden: <em>Martien Meiland</em> staat doodsangsten uit in <em>de Efteling</em> De Meilandjes hebben zich afgelopen woensdag uitstekend vermaakt in de Efteling. De familie komt net terug van een welverdiende vakantie op de Canarische Eilanden en had blijkbaar ook nog tijd gevonden voor een dagtripje naar het Brabantse pretpark. Tekst gaat verder onder de video. Martien schreeuwt het uitIn de uitzending van Shownieuws worden foto's gedeeld van de familie in de Efteling. Wat vooral opvalt, is dat Martien zijn emoties maar lastig kan bedwingen. Hij schreeuwt het uit in de achtbaan, terwijl kleine Claire met een lach op haar gezicht zit. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Brand bij Efteling-show Raveleijn Bekijk deze video » Britt Dekker slaat doodsangsten uit: 'Ik zat uren vast in de Python' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Martien schreeuwt het uit
In de uitzending van Shownieuws worden foto's gedeeld van de familie in de Efteling. Wat vooral opvalt, is dat Martien zijn emoties maar lastig kan bedwingen. Hij schreeuwt het uit in de achtbaan, terwijl kleine Claire met een lach op haar gezicht zit.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's