Mark Margolis op 83-jarige leeftijd overleden, bekijk zijn beste momenten in Breaking Bad

Mark Margolis op 83-jarige leeftijd overleden, bekijk zijn beste momenten in Breaking Bad

<em>Mark Margolis</em> op 83-jarige leeftijd overleden, bekijk zijn beste momenten in <em>Breaking Bad</em> Bekijk hierboven: Mark Margolis, ‘Breaking Bad’ and ‘Scarface’ actor, dead at 83 De Amerikaanse acteur Mark Margolis is donderdag op 83-jarige leeftijd overleden. Hij overleed na een kort ziekbed in een ziekenhuis in New York. Het grote publiek kent de acteur vooral onder de naam Hector Salamanca, de rol die hij vertolkte in de hit-series Breaking Bad en Better Call Saul. Bekijk hieronder een selectie van zijn beste scènes. Salamanca schoolt de nevenDe misschien wel meest huiveringwekkende scène in de serie was in seizoen 3, aflevering 7 van Breaking Bad, toen zijn neefjes Marco en Leonel Salamanca rondrenden en vochten om speelgoed. Nadat Leonel, Marco dood wenst, probeert Hector hem te verstikken door zijn hoofd in een ijskoeler te dompelen om een punt te bewijzen. Hij vraagt terwijl hij Marco aan het stikken is: 'Dit is wat je wilde. Je broer is dood, toch? Onderhandeling met Mike ErhmantrautIn seizoen 2, aflevering 6 van Better Call Saul, eist Mike Erhmantraut $ 50.000 voor zijn getuigenis ten gunste van Tuco Salamanca. Hector weigert hem een vergoeding aan te bieden en zegt dat zijn beloning levend naar buiten zou lopen. Nadat ze een pistool op elkaar hebben getrokken, prijst Hector hem en vervult hij zijn wens. Lalo schenkt Hector zijn iconische belNa verlamd te zijn geraakt, blijft Hector achter met beperkte mobiliteit. Zijn populaire bel, die overal in Breaking Bad te zien is, werd hem op dit moment geschonken door Lalo Salamanca. Hector doodt Gus FringDe cyclus van wraak komt ten einde wanneer Hector Salamanca zichzelf opoffert om Gustavo Fring neer te halen. Op het noodlottige moment geeft Hector echter een signaal dat de bom moet afgaan, waarbij zowel hem als Fring om het leven komen. Mark Margolis laat een mooie erfenis na. Bekijk hieronder de reacties van de Breaking Bad cast op het overlijden van Margolis. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van het laatste seizoen van Disenchantment, vanaf 1 september op Netflix Bekijk deze video » Succes De Simste Mens dendert door: 'Philip en Maarten hebben toekomst' Bekijk deze video » De Slimste Mens gemist? Geen lichaamsdeel is te vreemd voor tatoeëerder Henk Schiffmacher Bekijk deze video » Marian uit B&B Vol Liefde reageert op kritiek: 'Het zwempak natuurlijk' Bekijk deze video » Pommelien Thijs hoopt op tweede seizoen van Knokke Off: 'Het ontstijgt alles' Bekijk deze video » Nieuw seizoen Een huis vol start 28 augustus op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » GTST Classics: 'reus' Micky Hoogendijk mocht niet met hakken op de set (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen We zijn er bijna! start dinsdag 15 augustus: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Ragnarok seizoen 3, vanaf 24 augustus op Netflix Bekijk deze video »
Entertainment :
Mark Margolis op 83-jarige leeftijd overleden, bekijk zijn beste momenten in Breaking Bad
Zaterdag 5 augustus 2023 om 14:39

Bekijk hierboven: Mark Margolis, ‘Breaking Bad’ and ‘Scarface’ actor, dead at 83

De Amerikaanse acteur Mark Margolis is donderdag op 83-jarige leeftijd overleden. Hij overleed na een kort ziekbed in een ziekenhuis in New York. Het grote publiek kent de acteur vooral onder de naam Hector Salamanca, de rol die hij vertolkte in de hit-series Breaking Bad en Better Call Saul. Bekijk hieronder een selectie van zijn beste scènes.

Salamanca schoolt de neven
De misschien wel meest huiveringwekkende scène in de serie was in seizoen 3, aflevering 7 van Breaking Bad, toen zijn neefjes Marco en Leonel Salamanca rondrenden en vochten om speelgoed. Nadat Leonel, Marco dood wenst, probeert Hector hem te verstikken door zijn hoofd in een ijskoeler te dompelen om een punt te bewijzen. Hij vraagt terwijl hij Marco aan het stikken is: 'Dit is wat je wilde. Je broer is dood, toch?

Onderhandeling met Mike Erhmantraut
In seizoen 2, aflevering 6 van Better Call Saul, eist Mike Erhmantraut $ 50.000 voor zijn getuigenis ten gunste van Tuco Salamanca. Hector weigert hem een vergoeding aan te bieden en zegt dat zijn beloning levend naar buiten zou lopen. Nadat ze een pistool op elkaar hebben getrokken, prijst Hector hem en vervult hij zijn wens.

Lalo schenkt Hector zijn iconische bel
Na verlamd te zijn geraakt, blijft Hector achter met beperkte mobiliteit. Zijn populaire bel, die overal in Breaking Bad te zien is, werd hem op dit moment geschonken door Lalo Salamanca.

Hector doodt Gus Fring
De cyclus van wraak komt ten einde wanneer Hector Salamanca zichzelf opoffert om Gustavo Fring neer te halen. Op het noodlottige moment geeft Hector echter een signaal dat de bom moet afgaan, waarbij zowel hem als Fring om het leven komen.

Mark Margolis laat een mooie erfenis na. Bekijk hieronder de reacties van de Breaking Bad cast op het overlijden van Margolis.

Actuele video's

Meer actuele video's