Video: 36-jarige man raakt zwaargewond bij schietpartij in centrum Den Haag

Video: 36-jarige man raakt zwaargewond bij schietpartij in centrum Den Haag

Zondag 6 augustus 2023 om 13:34

In het centrum van Den Haag vond in de vroege uren van zondagochtend een schietincident plaats. Een 36-jarige man uit Den Haag raakte ernstig gewond door het incident. Tot op heden is er nog geen verdachte aangehouden in verband met het voorval.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: 36-jarige man raakt <em>zwaargewond</em> bij schietpartij in centrum <em>Den Haag</em> In het centrum van Den Haag vond in de vroege uren van zondagochtend een schietincident plaats. Een 36-jarige man uit Den Haag raakte ernstig gewond door het incident. Tot op heden is er nog geen verdachte aangehouden in verband met het voorval. Tekst gaat verder onder de video. SlachtofferDirect na het incident arriveerden diverse politie-eenheden gekleed in kogelwerende vesten, bijgestaan door hondengeleiders en ambulances. Ondanks de schokkende gebeurtenis was het slachtoffer nog bij bewustzijn en werd hij naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: dode en twee gewonden door schietincident in Den Helder (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: gewonde bij ernstige mishandeling en mogelijke steekpartij in Delft (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

Slachtoffer
Direct na het incident arriveerden diverse politie-eenheden gekleed in kogelwerende vesten, bijgestaan door hondengeleiders en ambulances. Ondanks de schokkende gebeurtenis was het slachtoffer nog bij bewustzijn en werd hij naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's