Petri wil STILTE, mond houden Thomas! (B&B Vol Liefde)

Petri wil STILTE, mond houden Thomas! (B&B Vol Liefde)

Vrijdag 18 augustus 2023 om 10:57

Petri heeft behoefte aan wat me-time en wil zich even 'te ruste leggen' in de tuin. Thomas wil uiteraard maar wat graag aanhaken maar die lijkt wat meer moeite te hebben met stil zijn, tot lichte ergernis van de B&B-houdster: 'Er zijn veel mensen die niet zo goed tegen stilte kunnen en die dan ook altijd menen de stilte op te moeten vullen. Of die daar dan ongemakkelijk van worden.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Petri wil STILTE, mond houden Thomas! (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) Petri heeft behoefte aan wat me-time en wil zich even 'te ruste leggen' in de tuin. Thomas wil uiteraard maar wat graag aanhaken maar die lijkt wat meer moeite te hebben met stil zijn, tot lichte ergernis van de B&B-houdster: 'Er zijn veel mensen die niet zo goed tegen stilte kunnen en die dan ook altijd menen de stilte op te moeten vullen. Of die daar dan ongemakkelijk van worden.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bonje bij Petri: 'Thomas kwam te dichtbij en dat voelde niet prettig' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-Corina beledigd door uitspraken Youp van 't Hek (Shownieuws) Bekijk deze video » Patïenten van in Italië door Sascha C. vermoorde huisarts in shock: 'Het is niet eerlijk' Bekijk deze video » Sensatie in B&B Vol Liefde: Martijn loopt boos weg na CLASH met Tamara Bekijk deze video »
TV :
Petri wil STILTE, mond houden Thomas! (B&B Vol Liefde)

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's