Hart van Nederland: bewoner mishandeld bij gewelddadige woningoverval in Amsterdam (video)

Hart van Nederland: bewoner mishandeld bij gewelddadige woningoverval in Amsterdam (video)

Maandag 28 augustus 2023 om 14:43

<em>Hart van Nederland</em>: bewoner mishandeld bij gewelddadige woningoverval in Amsterdam (video) Tijdens een woningoverval in Amsterdam Zuid-Oost is een bewoner door twee overvallers mishandeld, meldt Hart van Nederland. Rond 09.45 uur kreeg de politie de melding binnen van de overval. De politie kan nog niet zeggen of de man zwaar is mishandeld, maar laat weten dat hij wel klappen heeft gekregen. De twee overvallers zijn gevlucht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Koning Willem-Alexander en gezin genoten op F1-circuit van Zandvoort: "Drie dagen mooi feest" Bekijk deze video » Heftig: 57-jarige man overleden na ruzie op snelwegoprit Deventer (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser (27) overlijdt na ernstige botsing met vrachtwagen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Tijdens een woningoverval in Amsterdam Zuid-Oost is een bewoner door twee overvallers mishandeld, meldt Hart van Nederland. Rond 09.45 uur kreeg de politie de melding binnen van de overval. De politie kan nog niet zeggen of de man zwaar is mishandeld, maar laat weten dat hij wel klappen heeft gekregen. De twee overvallers zijn gevlucht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's