Johan Derksen: 'Wesley Sneijder wordt niks als trainer bij Ajax' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Wesley Sneijder wordt niks als trainer bij Ajax' (Vandaag Inside)

Dinsdag 29 augustus 2023 om 08:59

Bij Vandaag Inside ging het maandag wederom over het flirten van Wesley Sneijder met Ajax. Om wat voor functie het dan precies moet gaan is nog niet helemaal duidelijk al weet Johan Derksen wel wat de oud-profvoetballer níet moet gaan doen: 'Als trainer wordt het niks want daar heeft hij de discipline niet voor.' Hij denkt echter wel degelijk dat Sneijder waardevol kan zijn voor de Amsterdamse club. Waar hij dan precies op doelt zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment van Vandaag Inside van maandag 28 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: '<em>Wesley Sneijder</em> wordt niks als trainer bij Ajax' (Vandaag Inside) Bij Vandaag Inside ging het maandag wederom over het flirten van Wesley Sneijder met Ajax. Om wat voor functie het dan precies moet gaan is nog niet helemaal duidelijk al weet Johan Derksen wel wat de oud-profvoetballer níet moet gaan doen: 'Als trainer wordt het niks want daar heeft hij de discipline niet voor.' Hij denkt echter wel degelijk dat Sneijder waardevol kan zijn voor de Amsterdamse club. Waar hij dan precies op doelt zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment van Vandaag Inside van maandag 28 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's