Moeder van Spaanse voetbalbondvoorzitter Rubiales in hongerstaking (Shownieuws)

Moeder van Spaanse voetbalbondvoorzitter Rubiales in hongerstaking (Shownieuws)

Dinsdag 29 augustus 2023 om 16:53

In Shownieuws kwam het bericht binnen dat de Spaanse voetbalbond haar voorzitter Rubiales heeft verzocht per direct af te treden. De kus is inmiddels een serieuze internationale aangelegenheid geworden.

Hongerstaking
Het volgende bericht echter, zorgde voor hilariteit aan tafel. De moeder van Luis Rubiales is namelijk in hongerstaking gegaan. Zij verblijft in een kerk en voert actie omdat er volgens haar sprake is van een heksenjacht op haar zoon.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Moeder van Spaanse voetbalbondvoorzitter <em>Rubiales</em> in hongerstaking (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws kwam het bericht binnen dat de Spaanse voetbalbond haar voorzitter Rubiales heeft verzocht per direct af te treden. De kus is inmiddels een serieuze internationale aangelegenheid geworden. HongerstakingHet volgende bericht echter, zorgde voor hilariteit aan tafel. De moeder van Luis Rubiales is namelijk in hongerstaking gegaan. Zij verblijft in een kerk en voert actie omdat er volgens haar sprake is van een heksenjacht op haar zoon. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: Spaanse bondsvoorzitter Luis Rubiales stapt tóch niet op na kus en hekelt 'nepfeministen' Bekijk deze video » Iris zou nooit weer meedoen aan Expeditie Robinson (Shownieuws) Bekijk deze video » Patty Brard heeft volop juice over deelnemers na reünie B&B Vol Liefde (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :


Actuele video's

Meer actuele video's