Bilal Wahib: altijd, altijd: emotionele documentaire ontrafelt berucht Instagram-incident

Bilal Wahib: altijd, altijd: emotionele documentaire ontrafelt berucht Instagram-incident

<em>Bilal Wahib: altijd, altijd</em>: emotionele <em>documentaire</em> ontrafelt berucht <em>Instagram-incident</em> Bekijk in de video hierboven: Bilal Wahib op jonge leeftijd al een charmeur In 2021 verdween acteur en muzikant Bilal Wahib uit de schijnwerpers na een controversieel incident op Instagram, waarbij hij een minderjarige jongen vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien. In de recent uitgebrachte documentaire Bilal Wahib: altijd, altijd van Anne de Clercq blikt hij terug op het moment waarop hij geconfronteerd werd met de gevolgen van zijn handelen en 'gecanceld' werd. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Niet Bilal Wahib (@nietbilalwahib) Abrupt eindeZodra de beelden van het incident op social media verspreid werden, kwam er abrupt een einde aan Bilal's samenwerkingen, waaronder die met NPO en muzieklabel TopNotch. In reactie hierop besloot regisseur Anne de Clercq om het leven van Bilal te volgen. Met intieme en onthullende gesprekken tussen Bilal, zijn moeder, vriendin en collega's, belicht de regisseur de menselijke kant van een jonge artiest die zijn leven probeert te herstellen. Bekijk de eerste beelden van Bilal Wahib: altijd, altijd hierboven. Bilal Wahib: altijd, altijd gaat in première op het Nederlands Film Festival en is vanaf vrijdag 29 september 2023 te zien op Prime Video.
TV :
Bilal Wahib: altijd, altijd: emotionele documentaire ontrafelt berucht Instagram-incident
Donderdag 31 augustus 2023 om 13:03

Bekijk in de video hierboven: Bilal Wahib op jonge leeftijd al een charmeur

In 2021 verdween acteur en muzikant Bilal Wahib uit de schijnwerpers na een controversieel incident op Instagram, waarbij hij een minderjarige jongen vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien. In de recent uitgebrachte documentaire Bilal Wahib: altijd, altijd van Anne de Clercq blikt hij terug op het moment waarop hij geconfronteerd werd met de gevolgen van zijn handelen en 'gecanceld' werd.

Tekst gaat verder onder de video.

Abrupt einde
Zodra de beelden van het incident op social media verspreid werden, kwam er abrupt een einde aan Bilal's samenwerkingen, waaronder die met NPO en muzieklabel TopNotch. In reactie hierop besloot regisseur Anne de Clercq om het leven van Bilal te volgen. Met intieme en onthullende gesprekken tussen Bilal, zijn moeder, vriendin en collega's, belicht de regisseur de menselijke kant van een jonge artiest die zijn leven probeert te herstellen.

Bekijk de eerste beelden van Bilal Wahib: altijd, altijd hierboven. Bilal Wahib: altijd, altijd gaat in première op het Nederlands Film Festival en is vanaf vrijdag 29 september 2023 te zien op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's