Zien: Mona Keijzer favoriet als premierskandidaat, BBB wint fors in peilingen

Zien: Mona Keijzer favoriet als premierskandidaat, BBB wint fors in peilingen

Zondag 3 september 2023 om 12:48

De BBB lijkt aanzienlijk te groeien dankzij het 'Mona-effect', volgens de meest recente peiling van Peil.nl. De partij onder leiding van Caroline van der Plas wint aanzienlijk en krijgt vier extra zetels toebedeeld. Uit het onderzoek blijkt dat Mona Keijzer meteen de favoriete premierskandidaat is onder de kiezers.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Mona Keijzer</em> favoriet als premierskandidaat, <em>BBB</em> wint fors in peilingen De BBB lijkt aanzienlijk te groeien dankzij het 'Mona-effect', volgens de meest recente peiling van Peil.nl. De partij onder leiding van Caroline van der Plas wint aanzienlijk en krijgt vier extra zetels toebedeeld. Uit het onderzoek blijkt dat Mona Keijzer meteen de favoriete premierskandidaat is onder de kiezers. Tekst gaat verder onder de video. PremierskandidaatMona Keijzer als de premierskandidaat van BBB zou de partij een sterke positie kunnen geven in de aanloop naar de komende Tweede Kamerverkiezingen. Momenteel wordt ze door 34 procent van de kiezers gezien als de favoriete kandidaat voor het premierschap, waarmee ze bovenaan staat. Frans Timmermans van PvdA/GL volgt met 31 procent, en Dilan Yeşilgöz van de VVD krijgt 27 procent van de voorkeur. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook PvdA én GroenLinks dolblij met Frans Timmermans: 'Kennis en ervaring telt' (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt: 'Ik ben NIET de redder des vaderlands' (video) Bekijk deze video »
Politiek :

Premierskandidaat
Mona Keijzer als de premierskandidaat van BBB zou de partij een sterke positie kunnen geven in de aanloop naar de komende Tweede Kamerverkiezingen. Momenteel wordt ze door 34 procent van de kiezers gezien als de favoriete kandidaat voor het premierschap, waarmee ze bovenaan staat. Frans Timmermans van PvdA/GL volgt met 31 procent, en Dilan Yeşilgöz van de VVD krijgt 27 procent van de voorkeur.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's