Heftige beelden: Brabantse verwarde man zwaait met messen

Heftige beelden: Brabantse verwarde man zwaait met messen

Heftige beelden: Brabantse <em>verwarde man</em> zwaait met messen Een verwarde man heeft zondag 3 september voor enorme onrust gezorgd in het Brabantse Son. Vanuit een raam van een woning aan de Airbornestraat zwaaide de man met messen, waardoor een deel van een jaarmarkt in de straat moest worden ontruimd. De man werd later met de ambulance meegenomen. Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hierboven. Lees verder onder het bericht. Vanmiddag werden bezoekers van een jaarmarkt in #SonenBreugel opgeschrikt door een man met een mes, die vanuit het raam van een huis aan het schreeuwen was. Geprobeerd werd hem te bewegen zich over te geven, maar helaas was inzet van de DSI nodig. pic.twitter.com/18Kp9l2uVm— Politie Eenheid Oost-Brabant (@POL_OostBrabant) September 3, 2023 GewondDe politie heeft de man 's middags in zijn huis aangehouden. "Geprobeerd werd hem te bewegen zich over te geven, maar helaas was inzet van de DSI nodig", laten ze weten op sociale media. De man is lichtgewond geraakt bij zijn arrestatie. Hij is ter controle en behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens de politie is er geen concreet gevaar geweest voor de bezoekers van de jaarmarkt. Bekijk de Hart van Nederland-video met de beelden van de verwarde man hierboven. Bekijk ook Video: ontruiming van tientallen woningen in Den Haag vanwege ernstige wateroverlast Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van A12-Mars: "Voor de toekomst van ons kind" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 3 september 2023 om 16:38

Een verwarde man heeft zondag 3 september voor enorme onrust gezorgd in het Brabantse Son. Vanuit een raam van een woning aan de Airbornestraat zwaaide de man met messen, waardoor een deel van een jaarmarkt in de straat moest worden ontruimd. De man werd later met de ambulance meegenomen. Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hierboven.

Lees verder onder het bericht.

Gewond
De politie heeft de man 's middags in zijn huis aangehouden. "Geprobeerd werd hem te bewegen zich over te geven, maar helaas was inzet van de DSI nodig", laten ze weten op sociale media. De man is lichtgewond geraakt bij zijn arrestatie. Hij is ter controle en behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens de politie is er geen concreet gevaar geweest voor de bezoekers van de jaarmarkt.

Bekijk de Hart van Nederland-video met de beelden van de verwarde man hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's