We zijn er bijna: scheidsrechter Japik doet volgens zijn vrouw altijd alsof hij gelijk heeft

We zijn er bijna: scheidsrechter Japik doet volgens zijn vrouw altijd alsof hij gelijk heeft

<em>We zijn er bijna</em>: scheidsrechter Japik doet volgens zijn vrouw altijd alsof hij gelijk heeft Japik vertelt in We zijn er bijna dat hij vroeger een hockeyscheidsrechter op topniveau was. En aan zijn karakter en uitspraken is te merken dat dit nog steeds in zijn bloed zit. Tijdens een spelletje is er geen discussie mogelijk en hij bepaalt de eindstand. “Hij weet wat hij wil. Hij zegt: zo is het en niet anders”, vertelt zijn vrouw. “Al heeft hij ongelijk, hij doet net alsof hij gelijk heeft.” Bekijk de beelden van We zijn er bijna! hieronder. We zijn er bijna! is elke dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Angela de Jong gaat los over nieuw seizoen We Zijn Er Bijna!: 'Oase van rust' Bekijk deze video » We zijn er bijna: Niek emotioneel door zijn liefde voor Joleen op latere leeftijd Bekijk deze video »
Donderdag 7 september 2023 om 12:49

Japik vertelt in We zijn er bijna dat hij vroeger een hockeyscheidsrechter op topniveau was. En aan zijn karakter en uitspraken is te merken dat dit nog steeds in zijn bloed zit. Tijdens een spelletje is er geen discussie mogelijk en hij bepaalt de eindstand. “Hij weet wat hij wil. Hij zegt: zo is het en niet anders”, vertelt zijn vrouw. “Al heeft hij ongelijk, hij doet net alsof hij gelijk heeft.”

Bekijk de beelden van We zijn er bijna! hieronder.

We zijn er bijna! is elke dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's