Video: SGP-Kamerlid Kees van der Staaij woedend over statement transgenderwet

Video: SGP-Kamerlid Kees van der Staaij woedend over statement transgenderwet

Na de beslissing van de Kamer vandaag om de behandeling van de transgenderwet voor de verkiezingen stop te zetten, toonde D66-Kamerlid Lisa van Ginneken haar teleurstelling. Deze reactie wekte echter irritatie bij SGP-Kamerlid Kees van der Staaij, die vroeg: "Moeten we nu al onze gevoelens delen?"

Tekst gaat verder onder de video.

Video: SGP-Kamerlid <em>Kees van der Staaij</em> woedend over statement <em>transgenderwet</em> Na de beslissing van de Kamer vandaag om de behandeling van de transgenderwet voor de verkiezingen stop te zetten, toonde D66-Kamerlid Lisa van Ginneken haar teleurstelling. Deze reactie wekte echter irritatie bij SGP-Kamerlid Kees van der Staaij, die vroeg: "Moeten we nu al onze gevoelens delen?" Tekst gaat verder onder de video. TransgenderwetDit wetsvoorstel maakt het eenvoudiger om het geslacht op een paspoort te wijzigen, inclusief de mogelijkheid voor 16-minners om hun geslachtsaanduiding aan te passen. Vanwege het gevallen kabinet heeft de Tweede Kamer echter besloten om dit voorstel tijdelijk in de wacht te zetten, in afwachting van behandeling door het volgende kabinet. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Arjen Lubach wil transgender uitleggen met behulp van Klokhuis: "Dit gaat niet werken" Bekijk deze video » Zien: Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels onthullen geslacht kindje Bekijk deze video »
Politiek :
Video: SGP-Kamerlid Kees van der Staaij woedend over statement transgenderwet

Transgenderwet
Dit wetsvoorstel maakt het eenvoudiger om het geslacht op een paspoort te wijzigen, inclusief de mogelijkheid voor 16-minners om hun geslachtsaanduiding aan te passen. Vanwege het gevallen kabinet heeft de Tweede Kamer echter besloten om dit voorstel tijdelijk in de wacht te zetten, in afwachting van behandeling door het volgende kabinet.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV