Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending Mark Baanders, ofwel 'Slijptol', is de derde afvaller van het nieuwe seizoen. Eenmaal aangekomen op afvallerseiland krijgt hij alles behalve een warm welkom van Iris van Lunenburg en Eva Simons. Alle fragmenten uit deze uitzending Expeditie Robinson: Zien we hier de eerste scheurtjes in het teamgevoel van Kamp Zuid? Bekijk deze video » ZIEN: Expeditie Robinson laat slaapkamers van presentatoren Art en Nicolette zien Bekijk deze video » Eerste ruzie tussen Eva en Iris in Expeditie Robinson: "Je duwt me in de hoek" Bekijk deze video » DuelWe zitten op dag 5 van de nieuwe expeditie. Een nieuwe bewoner meldt zich op afvallerseiland. Hij krijgt allesbehalve een warm onthaal. Er vindt een zinderend duel plaats, waarbij er veel op het spel staat. LeegloopIrene offert zich opnieuw op voor Kamp Noord. De leegloop op kamp Zuid biedt voor anderen weer kansen. Maar dat wordt niet door iedereen gewaardeerd. Bekijk ook Expeditie Robinson: geblesseerde Slaby vertrekt, groep spijt van wegstemmen Iris? Bekijk deze video » Back2Base met Hassan Slaby over exit: "Het gaat goed, maar soms voel ik het nog" Bekijk deze video »
Uitzending :
Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 10 September 2023 om 21:45

Mark Baanders, ofwel 'Slijptol', is de derde afvaller van het nieuwe seizoen. Eenmaal aangekomen op afvallerseiland krijgt hij alles behalve een warm welkom van Iris van Lunenburg en Eva Simons.

Duel
We zitten op dag 5 van de nieuwe expeditie. Een nieuwe bewoner meldt zich op afvallerseiland. Hij krijgt allesbehalve een warm onthaal. Er vindt een zinderend duel plaats, waarbij er veel op het spel staat.

Leegloop
Irene offert zich opnieuw op voor Kamp Noord. De leegloop op kamp Zuid biedt voor anderen weer kansen. Maar dat wordt niet door iedereen gewaardeerd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Expeditie Robinson

Actuele video's

Meer actuele video's