Zien: Monique Smit is hoogzwanger maar treedt toch op tijdens verlof in Volendam

Zien: Monique Smit is hoogzwanger maar treedt toch op tijdens verlof in Volendam

Zien: <em>Monique Smit</em> is hoogzwanger maar treedt toch op tijdens verlof in Volendam Monique Smit is inmiddels hoogzwanger, maar de zangeres ligt niet alleen maar te relaxen. De zus van Jan Smit stond namelijk gewoon met haar zwangere buik te schitteren op het podium in Volendam. “Natuurlijk geniet ik van m’n verlof maar deze (niet officiële) optredens in mijn eigen dorp zijn toch prachtig om te doen”, aldus Monique. “Geen verplichting maar puur omdat het zo leuk is. En alleen als ik er zelf zin in heb.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Krijgt zwangere Monique Smit een jongen of een meisje? (Shownieuws) Bekijk deze video » Emotionele Monique Smit ziet Luca voor het eerst naar school gaan: "Grote zonnebril op" Bekijk deze video » Slordigheidje van zwangere Monique Smit? Ze is op vakantie en annuleert Dutch Valley Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 11 september 2023 om 16:52

Monique Smit is inmiddels hoogzwanger, maar de zangeres ligt niet alleen maar te relaxen. De zus van Jan Smit stond namelijk gewoon met haar zwangere buik te schitteren op het podium in Volendam. “Natuurlijk geniet ik van m’n verlof maar deze (niet officiële) optredens in mijn eigen dorp zijn toch prachtig om te doen”, aldus Monique. “Geen verplichting maar puur omdat het zo leuk is. En alleen als ik er zelf zin in heb.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's