Hart van Nederland: jongen (11) valt van landbouwvoertuig in Zeeland en raakt gewond (video)

Hart van Nederland: jongen (11) valt van landbouwvoertuig in Zeeland en raakt gewond (video)

Zaterdag 16 september 2023 om 13:16

<em>Hart van Nederland</em>: jongen (11) valt van landbouwvoertuig in Zeeland en raakt gewond (video) Een jongen van 11 jaar oud is zaterdagochtend van een landbouwvoertuig gevallen en daarna bekneld geraakt, meldt Hart van Nederland. Een traumateam kwam ter plekke en de jongen is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoe gewond de jongen is, maar volgens de politie was hij wel aanspreekbaar. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: jongen (14) zwaargewond na steekpartij Nieuwegein (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: drie explosies in paar uur tijd in woonwijken Amsterdam (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dronken automobilist ramt pui dierenwinkel (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een jongen van 11 jaar oud is zaterdagochtend van een landbouwvoertuig gevallen en daarna bekneld geraakt, meldt Hart van Nederland. Een traumateam kwam ter plekke en de jongen is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoe gewond de jongen is, maar volgens de politie was hij wel aanspreekbaar.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's