Zien: verhaal Yvonne Coldeweijer geeft nieuwe dimensie aan mishandeling Bas Muijs

Zien: verhaal Yvonne Coldeweijer geeft nieuwe dimensie aan mishandeling Bas Muijs

Woensdag 27 september 2023 om 21:00

Gisteren werd het schokkende nieuws onthuld dat GTST-acteur Bas Muijs eerder dit jaar werd ontvoerd, mishandeld en bedreigd met een spijkerpistool. Een ongelooflijk verhaal dat ook zijn collega's op de set van de soapserie met verbazing heeft achtergelaten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: verhaal <em>Yvonne Coldeweijer</em> geeft nieuwe dimensie aan <em>mishandeling Bas Muijs</em> Gisteren werd het schokkende nieuws onthuld dat GTST-acteur Bas Muijs eerder dit jaar werd ontvoerd, mishandeld en bedreigd met een spijkerpistool. Een ongelooflijk verhaal dat ook zijn collega's op de set van de soapserie met verbazing heeft achtergelaten. Tekst gaat verder onder de video. Yvonne ColdeweijerLos van de verbijstering over dit nieuws, kwam Yvonne Coldeweijer gisteravond met nog een bericht over de vrouw die in deze zaak betrokken zou zijn. Zo had hij flink wat problemen met zijn ex-vriendin, of eigenlijk met haar nieuwe Arnhemse vriend. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: verhaal Yvonne Coldeweijer geeft nieuwe dimensie aan mishandeling Bas Muijs

Yvonne Coldeweijer
Los van de verbijstering over dit nieuws, kwam Yvonne Coldeweijer gisteravond met nog een bericht over de vrouw die in deze zaak betrokken zou zijn. Zo had hij flink wat problemen met zijn ex-vriendin, of eigenlijk met haar nieuwe Arnhemse vriend.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's