Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag staat er weer een fonkelnieuwe aflevering van Chateau Meiland op het programma. Deze keer gaan de Meilandjes naar hun eigen fandag, en er breekt een bijzonder moment aan voor de kleine Claire, én Maxime… Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de beelden: sfeervolle fandag van de Meilandjes Bekijk deze video » Chateau Meiland-fans boos tijdens fandag: "Nee, deze vrouw was eerder" Bekijk deze video » FandagDe familie Meiland heeft voor het eerst een heuse Meiland-fandag, georganiseerd door een fan van het eerste uur. 450 mensen zullen dingen naar een meet-and-greet, een foto en een ferme handdruk. Martien hoopt op een Beatles-moment met allerlei gillende fans, maar Erica zet hem met haar nuchterheid snel met beide benen op de grond. Mijlpaal voor ClaireNaast alle voorbereidingen van deze dag gaat het gewone leven ook door. Kleine meisje worden groot. Omdat Claire zes is geworden, gaat ze naar de grote school. Een spannend moment en een mijlpaal in haar leven, maar ook in dat van Maxime.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 9 oktober 2023 om 21:37

Maandag staat er weer een fonkelnieuwe aflevering van Chateau Meiland op het programma. Deze keer gaan de Meilandjes naar hun eigen fandag, en er breekt een bijzonder moment aan voor de kleine Claire, én Maxime…

Fandag
De familie Meiland heeft voor het eerst een heuse Meiland-fandag, georganiseerd door een fan van het eerste uur. 450 mensen zullen dingen naar een meet-and-greet, een foto en een ferme handdruk. Martien hoopt op een Beatles-moment met allerlei gillende fans, maar Erica zet hem met haar nuchterheid snel met beide benen op de grond.

Mijlpaal voor Claire
Naast alle voorbereidingen van deze dag gaat het gewone leven ook door. Kleine meisje worden groot. Omdat Claire zes is geworden, gaat ze naar de grote school. Een spannend moment en een mijlpaal in haar leven, maar ook in dat van Maxime.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's