Voorkeursbehandeling Dré Hazes jr.? 'Twee weken van school en lekker naar Bonaire'

Voorkeursbehandeling Dré Hazes jr.? 'Twee weken van school en lekker naar Bonaire'

Maandag 23 oktober 2023 om 09:21

André Hazes is momenteel samen met zijn schrijfteam en terugkerende ex Monique op Bonaire. In het verleden is weleens gefluisterd dat de geplaagde zanger daar zou gaan trouwen maar dat ziet Evert Santegoeds niet echt meer gebeuren. Maar: 'Dat ze soulmates zijn en altijd samen blijven op hun manier, dat lijkt me wel het geval.' Hoop doet leven.

Dré junior bijna 2 weken van school
Wat wel opvalt is dat kleine Dré deze keer wél toestemming van zijn (nieuwe) school heeft gekregen om niet één maar bijna twee weken weg te blijven. 'Dat is goed geregeld', vat Santegoeds het samen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Voorkeursbehandeling <em>Dré Hazes jr.</em>? 'Twee weken van school en lekker naar Bonaire' André Hazes is momenteel samen met zijn schrijfteam en terugkerende ex Monique op Bonaire. In het verleden is weleens gefluisterd dat de geplaagde zanger daar zou gaan trouwen maar dat ziet Evert Santegoeds niet echt meer gebeuren. Maar: 'Dat ze soulmates zijn en altijd samen blijven op hun manier, dat lijkt me wel het geval.' Hoop doet leven. Dré junior bijna 2 weken van schoolWat wel opvalt is dat kleine Dré deze keer wél toestemming van zijn (nieuwe) school heeft gekregen om niet één maar bijna twee weken weg te blijven. 'Dat is goed geregeld', vat Santegoeds het samen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Zien: André Hazes haalt grap uit met verslavingszorg instelling Bekijk deze video » Video: André Hazes verblijft in Bonaire om te werken aan nieuwe muziek Bekijk deze video » BZN-icoon: 'Fans willen graag een echte Jan Keizer aan de muur' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's