Eva Simons over de 'kleuterklas' in Expeditie Robinson: "Heftig om mezelf terug te zien"

Eva Simons over de 'kleuterklas' in Expeditie Robinson: "Heftig om mezelf terug te zien"

<em>Eva Simons</em> over de 'kleuterklas' in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Heftig om mezelf terug te zien&quot; Het is de grootste nachtmerrie van de kandidaten van Expeditie Robinson: vlak voor de samensmelting het strijdtoneel moeten verlaten. Daar zijn de twee afvallers van deze week dan ook allesbehalve blij mee. Eva Simons en Roberta Pagnier schuiven in een nieuwe aflevering van 'Back2Base' alsnog aan bij een heus 'samensmeltingsdiner'. Bekijk de beelden met de verhalen van de afvallers hierboven. KleuterklasEva en Roberta praten na over hun belevenissen op het eiland. Van de talloze aanvaringen tot aan het gemis van het thuisfront, niets blijft onbesproken."Alles ging mis wat er mis kon gaan", vertelt Roberta over haar strijd tijdens de eerste individuele proef. Eva Simons is iets te hyper, zegt ze zelf. Ze vond het erg om zichzelf terug te zien in 'die kleuterklas.' Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: Nek-aan-nekrace tussen Maxim en Willem in eerste individuele proef Bekijk deze video » Jochen Otten smokkelt Expeditie Robinson-brief mee naar huis: "Voor m'n dochter" Bekijk deze video »
TV :
Eva Simons over de 'kleuterklas' in Expeditie Robinson: "Heftig om mezelf terug te zien"
Maandag 23 oktober 2023 om 11:22

Het is de grootste nachtmerrie van de kandidaten van Expeditie Robinson: vlak voor de samensmelting het strijdtoneel moeten verlaten. Daar zijn de twee afvallers van deze week dan ook allesbehalve blij mee. Eva Simons en Roberta Pagnier schuiven in een nieuwe aflevering van 'Back2Base' alsnog aan bij een heus 'samensmeltingsdiner'. Bekijk de beelden met de verhalen van de afvallers hierboven.

Kleuterklas
Eva en Roberta praten na over hun belevenissen op het eiland. Van de talloze aanvaringen tot aan het gemis van het thuisfront, niets blijft onbesproken.
"Alles ging mis wat er mis kon gaan", vertelt Roberta over haar strijd tijdens de eerste individuele proef. Eva Simons is iets te hyper, zegt ze zelf. Ze vond het erg om zichzelf terug te zien in 'die kleuterklas.'

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's