André Hazes jr. viert zevende verjaardag met zijn ouders op Bonaire (Shownieuws)

André Hazes jr. viert zevende verjaardag met zijn ouders op Bonaire (Shownieuws)

Woensdag 25 oktober 2023 om 10:42

André Hazes jr. is woensdag zeven jaar oud geworden en dat viert hij gezellig samen met zijn ouders Monique en André op Bonaire. Dat wordt dus sowieso een zonnige verjaardag. Het gezelschap is aldaar vanwege een schrijfkamp van André, waarin de geplaagde zanger eindelijk weer eens keer een hit wil produceren met zijn team.

'Goed geregeld met school'
Het werken zit er inmiddels op en nu blijft André met zijn gezin nog even achter voor wat vakantie: 'Ze blijven nog een week en het is allemaal goed geregeld met school deze keer dus er kan eigenlijk niks gebeuren', vertelt Evert Santegoeds.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

André Hazes jr. viert zevende verjaardag met zijn ouders op Bonaire (<em>Shownieuws</em>) André Hazes jr. is woensdag zeven jaar oud geworden en dat viert hij gezellig samen met zijn ouders Monique en André op Bonaire. Dat wordt dus sowieso een zonnige verjaardag. Het gezelschap is aldaar vanwege een schrijfkamp van André, waarin de geplaagde zanger eindelijk weer eens keer een hit wil produceren met zijn team. 'Goed geregeld met school'Het werken zit er inmiddels op en nu blijft André met zijn gezin nog even achter voor wat vakantie: 'Ze blijven nog een week en het is allemaal goed geregeld met school deze keer dus er kan eigenlijk niks gebeuren', vertelt Evert Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Voorkeursbehandeling Dré Hazes jr.? 'Twee weken van school en lekker naar Bonaire' Bekijk deze video » André Hazes denkt dat hij Amerikaanse popster is maar muziek slaat niet aan Bekijk deze video » Leonardo bij Humberto: 'Mijn beste vriend sloeg me in elkaar na Bilal Wahib-filmpje' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's