ZIEN: Friends-acteur Matthew Perry 24 uur voor overlijden gespot met mysterieuze vrouw

ZIEN: Friends-acteur Matthew Perry 24 uur voor overlijden gespot met mysterieuze vrouw

ZIEN: <em>Friends</em>-acteur <em>Matthew Perry</em> 24 uur voor <em>overlijden</em> gespot met <em>mysterieuze vrouw</em> Drie dagen na het plotselinge overlijden van Matthew Perry is Hollywood nog steeds in shock. De reacties blijven binnenstromen, waaronder die van de makers van Friends, de show die Matthew in de jaren '90 wereldberoemd maakte. Opmerkelijk is dat Matthew nog maar twee weken voor die fatale zaterdagavond contact had met de cast. Tekst gaat verder onder de video. Matthew Perry Seen 24 Hours Before Death, Appeared in Good Spirits | Click to read more ? https://t.co/UlR6uMOrC6— TMZ (@TMZ) October 31, 2023 Mysterieuze vrouwMinder dan 24 uur voor zijn tragische overlijden werd Matthew Perry voor het laatst gefotografeerd in een restaurant in gezelschap van een mysterieuze vrouw. De foto's, genomen op vrijdagmiddag in Hotel Bel-Air in Los Angeles volgens het Amerikaanse TMZ, suggereren een mogelijk romantische ontmoeting, hoewel getuigen meldden dat hij weinig at of dronk, maar wel genoot van het gezelschap van de brunette. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Fans rouwen om overleden Matthew Perry (54), lees de X-berichten Bekijk deze video » Zien! Uitgebreid overzicht van Matthew Perrys hoogte- én dieptepunten (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Friends-acteur Matthew Perry 24 uur voor overlijden gespot met mysterieuze vrouw
Woensdag 1 november 2023 om 21:28

Drie dagen na het plotselinge overlijden van Matthew Perry is Hollywood nog steeds in shock. De reacties blijven binnenstromen, waaronder die van de makers van Friends, de show die Matthew in de jaren '90 wereldberoemd maakte. Opmerkelijk is dat Matthew nog maar twee weken voor die fatale zaterdagavond contact had met de cast.

Tekst gaat verder onder de video.

Mysterieuze vrouw
Minder dan 24 uur voor zijn tragische overlijden werd Matthew Perry voor het laatst gefotografeerd in een restaurant in gezelschap van een mysterieuze vrouw. De foto's, genomen op vrijdagmiddag in Hotel Bel-Air in Los Angeles volgens het Amerikaanse TMZ, suggereren een mogelijk romantische ontmoeting, hoewel getuigen meldden dat hij weinig at of dronk, maar wel genoot van het gezelschap van de brunette.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's