Grimmige sfeer door Krista's zet in Expeditie Robinson: "Je gaat letterlijk over lijken"

Grimmige sfeer door Krista's zet in Expeditie Robinson: "Je gaat letterlijk over lijken"

Grimmige sfeer door Krista's zet in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Je gaat letterlijk over lijken&quot; Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. Krista overleefde vorige week de eilandraad en doet er alles aan het vertrouwen van de groep terug te winnen. De grimmige sfeer is ze zat en vertelt aan de anderen hoe het echt zit met Eva en de immuniteitsmunt. Het lijkt alsof ze voor de rechtbank staat: "Je gaat letterlijk over lijken", zegt Mark Baanders. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) Bekijk ook Bizarre wending: Ilse Paulis neemt verliezer Krista mee naar Winnaarseiland Bekijk deze video » Expeditie Robinson-kijkers over 'naaistreek' Jaimie Vaes: "Bagger dit" Bekijk deze video »
Zondag 5 november 2023 om 12:31

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. Krista overleefde vorige week de eilandraad en doet er alles aan het vertrouwen van de groep terug te winnen. De grimmige sfeer is ze zat en vertelt aan de anderen hoe het echt zit met Eva en de immuniteitsmunt. Het lijkt alsof ze voor de rechtbank staat: "Je gaat letterlijk over lijken", zegt Mark Baanders.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's